Den Haag

Snel uw huis verkopen in Den Haag

Wilt u, uw huis snel en zorgeloos verkopen in regio Den Haag voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nou wilt profiteren van de stijgende huizenprijzen of misschien al wel een nieuwe woning op het oog heeft. Dat maakt voor ons niets uit, wat uw situatie ook is wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning!

Wanneer u ervoor kiest om uw huis in Den Haag te verkopen zonder makelaar bespaart dit u een hoop geld. U betaalt bij ons geen kosten voor de taxatie en bemiddeling. Daarnaast hoeft u voor de verkoop van uw huis geen bezichtigingen in te plannen of foto’s te laten maken. Kortom, ideaal wanneer u snel van uw woning af wilt zonder poespas!

Snelle service binnen 24 uur

Binnen 24 uur heeft u een taxatie en een bod op uw huis. Het huis is binnen een week verkocht.

Wij kopen ook huizen in Den Haag met achterstallig onderhoud

De turn key trend neemt steeds meer toe, wat betekent dat u direct na het draaien van de sleutel uw nieuwe woning in kan. Dit maakt het steeds lastiger om een huis met achterstallig onderhoud te verkopen.

Woningen met achterstallig onderhoud staan vaak langere tijd te koop en worden veelal voor een lagere prijs verkocht. Dit heeft te maken met het risico dat een koper neemt en daarnaast weet dat de woning niet snel verkocht zal worden. Eventuele kopers die op zoek zijn naar een ‘klushuis’ proberen vaak het huis tegen bodemprijs te kopen.

Heeft u ook een huis met achterstallig onderhoud? Geen probleem, wij bieden u de oplossing. U ontvangt altijd een eerlijke prijs voor uw woning. Zo verkoopt u toch zo snel mogelijk uw huis!

“U betaalt bij ons geen kosten voor de taxatie en bemiddeling.”

Uw woning in Den Haag binnen een week verkocht!

In tegenstelling tot vele makelaarskantoren, waarbij u nooit weet hoe lang uw woning te koop zal staan, ontvangt u bij ons al binnen 24 uur een taxatie en een bod op uw huis. Dit maakt het mogelijk dat u uw huis al binnen een week kunt verkopen! Wilt u zorgeloos uw huis te koop zetten, het liefst zonder makelaar? Wat de reden ook mag zijn, wij kopen uw woning al heeft deze achterstallig onderhoud.

Meld uw woning vandaag nog aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op! U bent bij ons niets verplicht en ontvangt een gratis en vrijblijvend bod op uw huis. Heeft u liever eerst telefonisch contact wanneer u uw huis wilt verkopen? U kunt ons bereiken op 070 – 06 56 50 of u kunt een mail sturen naar info@huis-verkoop.nl Wij helpen u graag verder! Bent u op zoek naar een woning opkoper in een andere regio? Wij kopen ook huizen in regio UtrechtRotterdam en Amsterdam.

  Stel uw vraag

  Wilt u uw huis binnen 1 week verkopen?

  MELD UW WONING AAN

  Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 ★★★★★

  • Gratis uw huis aanmelden
  • Binnen 24 uur het beste bod
  • Geen makelaars kosten
  • Geen verkoopstress
  • Snelle afwikkeling
  • Direct een bod
  • Alle kosten voor onze rekening

  Heeft u een vraag? Bel ons gerust