FAQ

Zodra u, uw huis aanmeldt voor de verkoop ontvangt u al binnen 24 uur een taxatie en een bod op uw huis. Wanneer u akkoord gaat met het bod op uw huis is het mogelijk om het huis al binnen een week te verkopen.

Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een taxatie van uw huis aanvragen. U zit verder nergens aan vast. Het bod dat wij vervolgens uitbrengen is al altijd conform de marktwaarde.

Wanneer u ervoor kiest om uw huis aan ons te verkopen bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor uw huis. Wij bieden niet alleen een eerlijke, marktconforme prijs, wij maken het mogelijk om uw huis al binnen een week te verkopen.

U hoeft bij ons geen kosten te betalen voor het laten taxeren van uw huis. Daarnaast ontvangt u na taxatie altijd een gratis en vrijblijvend bod. Daarnaast verkoopt u uw huis zonder makelaar waardoor u ook nog eens bespaart op hoge makelaarskosten. Kortom u verkoopt uw huis volledig gratis.

Nee, een aanvraag via onze website verplicht u tot niks. U ontvangt te allen tijde een vrijblijvend bod op uw huis.

Het team van huis-verkoop.nl zal te allen tijde op anonieme en vertrouwelijke wijze met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgespeeld.

In principe kopen wij huizen in heel Nederland maar onze focus ligt voornamelijk op de regio’s Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht. Mocht u een huis hebben in een andere regio kunt u alsnog contact met ons opnemen.

Wij kopen ieder type woning, zowel instapklare woningen als woningen met achterstallig onderhoud. Houdt er wel rekening mee dat wij achterstallig onderhoud meenemen in het bod dat wij uitbrengen op uw huis.

Wilt u uw huis binnen 1 week verkopen?

MELD UW WONING AAN

Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 ★★★★★

  • Gratis uw huis aanmelden
  • Binnen 24 uur het beste bod
  • Geen makelaars kosten
  • Geen verkoopstress
  • Snelle afwikkeling
  • Direct een bod
  • Alle kosten voor onze rekening

Heeft u een vraag? Bel ons gerust