Snel uw huis verkopen zonder gedoe met een makelaar

U wilt snel uw huis verkopen, maar zit niet te wachten op het gedoe en de hoge kosten van een makelaar. Van taxatie tot bezichtiging en misschien zelfs vreemden over de vloer met een open huis. Veel onnodige stappen en u bent al gauw maanden verder voordat u zelfs maar een bod ontvangt. Hier heeft u helemaal geen tijd voor óf zin in.

Huis-verkoop.nl biedt voor u de perfecte oplossing! Wij zijn die betrouwbare partij die het verkoopproces voor u uit handen nemen. Doordat een team ervaringsdeskundigen uit de vastgoedbranche de handen ineen hebben geslagen, kunnen wij binnen 24 uur uw huis taxeren en een eerlijke prijs bieden voor uw woning.

Contact

Ook direct uw woning verkopen zonder makelaar? Neem contact op met een van onze experts

Wilt u zelf uw woning verkopen, zonder makelaar? Neem nu contact op en wij helpen u binnen een week uw woning te verkopen!

Ik wil mijn huis verkopen Stel jouw vraag Liever even bellen?

Verkoop uw woning snel en zonder kosten

Er zijn tal van redenen om snel van uw woning af te willen. Sommige zijn leuk, zoals het kopen van een nieuwe woning of gaan samenwonen. Sommige zijn minder leuk, zoals een echtscheiding of erfenis.

Als u uw woning via een makelaar verkoopt, kan dit vaak maanden duren. Bij ons werkt dit net even anders. Meld uw woning vandaag nog aan en u ontvangt binnen nog geen 24 uur een taxatie en een bod tegen marktwaarde. De kosten voor de taxatie zijn volledig voor onze rekening.

Waardebepaling

Dit is waarom u kiest voor Huis-verkoop

  • Taxeren van uw woning
  • Binnen 24 uur het beste bod
  • Kosteloos een koopakte
  • De notariskosten zijn voor ons

Veelgestelde vragen

Zodra u uw huis aanmeldt voor de verkoop ontvangt u binnen 24 uur een taxatie en een bod op uw huis. Wanneer u akkoord gaat met het bod op uw huis is het mogelijk om het huis al in een week te verkopen.

Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een taxatie van uw huis aanvragen. U zit verder nergens aan vast. Het bod dat wij vervolgens uitbrengen is al altijd conform de marktwaarde.

Wanneer u ervoor kiest om uw huis aan ons te verkopen bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor uw huis. Wij bieden niet alleen een eerlijke, marktconforme prijs, wij maken het mogelijk om uw huis al binnen een week te verkopen.

Kort gezegd, geen. U laat bij ons uw huis gratis taxeren, waarna u een vrijblijvend bod ontvangt. Ook blijven makelaarskosten achterwege omdat u bij ons uw huis verkoopt zonder dat daar een makelaar tussen zit. Kortom, u verkoopt uw huis volledig gratis!

Nee, een aanvraag via onze website verplicht u tot niks. U ontvangt te allen tijde een vrijblijvend bod op uw huis.

Het team van huis-verkoop.nl zal te allen tijde op anonieme en vertrouwelijke wijze met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgespeeld.