Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Binck_Alyssa van Heyst Fotografie_31

De stappen voor het snel verkopen van uw woning

Wilt u snel uw woning verkopen zonder kosten en rompslomp van makelaars? Verkoop dan nu uw woning via huis-verkoop.nl!

Als u uw woning wilt verkopen is het meest voor de hand liggend om een makelaar in te schakelen. De makelaar komt over de vloer voor foto’s, taxaties, bezichtigingen en soms zelfs een open huis met veel bezoekers. Bovendien kunnen de kosten oplopen tot vele duizenden euro’s en duurt dit traject maanden voordat de verkoop rond is.

Dit kan ook anders! U kunt ook uw woning verkopen via huis-verkoop.nl, waardoor u dit soort zaken vermijdt. Guis-Verkoop.nl is een professionele organisatie welke doorlopend op zoek is naar nieuwe woningen voor eigen portefeuille of die van andere beleggers waardoor wij snel kunnen schakelen.

Omdat wij altijd snel en efficiënt willen werken, hebben wij een vast stappenplan met vaste termijnen waardoor u binnen maximaal een week uw woning kunt verkopen zonder een enkele euro te hoeven betalen aan ons.

Stap 1: Contact

U wilt uw woning verkopen zonder makelaar en komt terecht op onze website. Via het contactformulier laat u uw gegevens achter en bellen we u binnen uiterlijk 24 uur terug. Wij zullen telefonisch al het een en ander willen weten en maken vervolgens een afspraak met u om de woning te komen bekijken.

Stap 2: Taxatie

Op de gemaakte afspraak zullen wij uw woning beoordelen op een aantal onderdelen waaronder de staat van de woning, de potentie om te verbouwen, de ligging en nog een aantal andere aspecten. Verder gaan we met u in gesprek over de gewenste verkoopprijs en eventuele andere belangrijke zaken.

Stap 3: Aanbieding

U ontvangt van ons een aanbieding voor uw woning binnen 24 uur na ons bezoek!
Deze aanbieding is een bod gebaseerd op bovenstaande taxatie en zal altijd een eerlijke prijs zijn voor uw woning. Het aanbod is een maand geldig zodat u nog rustig even na kunt denken of dit is wat u wilt.

Stap 4: Koopakte

Nadat u akkoord geeft op onze aanbieding sturen wij een concept koopakte op, opgesteld door een gerenommeerde notaris. U kunt de koopakte rustig doorlezen, beoordelen op juistheid en indien akkoord, maken we tijd voor een tekenafspraak bij u op locatie. De kosten voor het opstellen van de koopakte is voor onze rekening.

Stap 5: Notaris

Na de tekenafspraak van de koopakte sturen wij alles op naar de notaris en zorgen we ervoor dat de koopakte op korte termijn gepasseerd wordt. Wij hoeven geen financiering aan te vragen en kopen daarom uw woning zonder voorbehoud van financiering. Dit betekent dat uw woning is verkocht na de afspraak met de notaris. De financiën worden kort hierna geregeld met u en de bank. De kosten voor de notaris zijn ook voor onze rekening.

Stap 6: Woning verkocht!

Alles is rond en u heeft uw woning razendsnel verkocht, zonder één enkele euro te hebben uitgegeven. Huis-verkoop.nl feliciteert u met de verkoop van uw huis en bedanken u voor het vertrouwen!

Snelle service binnen 24 uur

Binnen 24 uur heeft u een taxatie en een bod op uw huis. Het huis is binnen een week verkocht.