Snel uw huis verkopen volgens een vast stappenplan

Uw huis verkopen kan vaak lang duren en met alles wat erbij komt kijken, bent u al gauw vele maanden verder. Dit is heel vervelend als u snel uw woning wilt of moet verkopen. Dit is precies de reden dat we bij huis-verkoop werken volgens een vast stappenplan.

Als u via ons uw woning verkoopt, kunnen wij door dit vaste stappenplan garanderen dat uw woning binnen een week verkocht is. Wij taxeren uw woning binnen 48 uur, doen in de volgende 24 uur een bod en stellen binnen enkele dagen een verkoopakte op. Het hele proces is binnen een week afgerond.

Waardebepaling

In 4 stappen uw huis verkocht

Ontdek onze recente succesverhalen in vastgoedaankopen!

Zet de eerste stap in het verkopen van uw woning, neem contact op met onze experts

Heeft u nog vragen of wilt u ons eerst beter leren kennen voor u in slechts 4 stappen uw huis aan ons verkoopt? Neem nu contact op en een van onze vastgoedexperts helpt u graag verder.

Ik wil mijn huis verkopen Stel jouw vraag Liever even bellen?

Veelgestelde vragen

Zodra u uw huis aanmeldt voor de verkoop ontvangt u binnen 24 uur een taxatie en een bod op uw huis. Wanneer u akkoord gaat met het bod op uw huis is het mogelijk om het huis al in een week te verkopen.

Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een taxatie van uw huis aanvragen. U zit verder nergens aan vast. Het bod dat wij vervolgens uitbrengen is al altijd conform de marktwaarde.

Wanneer u ervoor kiest om uw huis aan ons te verkopen bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor uw huis. Wij bieden niet alleen een eerlijke, marktconforme prijs, wij maken het mogelijk om uw huis al binnen een week te verkopen.

Kort gezegd, geen. U laat bij ons uw huis gratis taxeren, waarna u een vrijblijvend bod ontvangt. Ook blijven makelaarskosten achterwege omdat u bij ons uw huis verkoopt zonder dat daar een makelaar tussen zit. Kortom, u verkoopt uw huis volledig gratis!

Nee, een aanvraag via onze website verplicht u tot niks. U ontvangt te allen tijde een vrijblijvend bod op uw huis.

Het team van huis-verkoop.nl zal te allen tijde op anonieme en vertrouwelijke wijze met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgespeeld.