Over ons

Over huis-verkoop.nl - De huizen opkoper van Nederland

Huis-verkoop.nl is opgericht om u een eerlijke prijs te bieden voor uw huis zonder bijkomende kosten, daar waar makelaars hoge kosten in rekening brengen voor het taxeren van uw huis en het bemiddelen tijdens de verkoop.

Huis-verkoop.nl is ontstaan uit een groep experts op het gebied van vastgoedbelegging en aannemerswerkzaamheden die de handen ineen hebben geslagen om panden op te kopen, op te knappen en vervolgens weer te verkopen en/of verhuren.

Wij kopen voornamelijk huizen in de regio AmsterdamDen HaagRotterdam en Utrecht. Echter zijn wij ook landelijk operationeel, dus heeft u een huis buiten deze regio’s en wilt u uw huis snel verkopen, dan kunt u ook bij ons terecht!

Wat maakt onze werkwijze uniek?

Als u ervoor kiest om uw huis te verkopen via een makelaar brengt dat extra kosten met zich mee en biedt het daarnaast geen garantie tot een snelle verkoop van uw huis. Onze werkwijze is gericht op de snelle verkoop van uw huis, wat de reden ook mag zijn. Wij staan graag voor u klaar als betrouwbare dienstverlenende partij voor de snelle verkoop van uw huis tegen een eerlijke prijs.

Bent u ook opzoek naar een betrouwbare partij waarbij u kosteloos en gemakkelijk uw huis kunt verkopen? Dan is huis-verkoop.nl de partij die u zoekt! Benieuwd wat uw huis waard is? Vraag een gratis taxatie aan en ontvang een vrijblijvend bod op uw huis.

“Huis-Verkoop staat garant voor het kosteloos verkopen van uw huis, tegen een eerlijke prijs!”

Snelle service binnen 24 uur

Binnen 24 uur heeft u een taxatie en een bod op uw huis. Het huis is binnen een week verkocht.

  Stel uw vraag

  Wilt u uw huis binnen 1 week verkopen?

  MELD UW WONING AAN

  Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 ★★★★★

  • Gratis uw huis aanmelden
  • Binnen 24 uur het beste bod
  • Geen makelaars kosten
  • Geen verkoopstress
  • Snelle afwikkeling
  • Direct een bod
  • Alle kosten voor onze rekening

  Heeft u een vraag? Bel ons gerust