Kies voor veilig, betrouwbaar en zonder gedoe met uw verkoop

U wilt snel uw woning verkopen, maar zit niet te wachten op de hoge kosten van een makelaar. Bij huis-verkoop.nl kopen we door heel Nederland huizen op, zonder gedoe of bijkomende kosten! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe woningen om ons portfolio uit te breiden en hebben er dan ook belang bij om snel te schakelen.

Wij zijn opgericht vanuit een groep experts in vastgoedbelegging en aannemerswerkzaamheden. Hierdoor hebben wij de kennis in huis uw woning binnen een vaste termijn en volgens een vast stappenplan op te kopen. Wij garanderen dat u uw huis binnen een week kosteloos aan ons kunt verkopen.

Contact

Wilt u ons nog beter leren kennen? Neem contact op met een van onze experts

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk kennismaken, neem dan contact op met één van onze vastgoed experts en ontvang binnen 24 uur het beste bod.

Ik wil mijn huis verkopen Stel jouw vraag Liever even bellen?

Wat onze werkwijze uniek maakt!

Als u ervoor kiest om uw huis te verkopen via een makelaar brengt dat extra kosten met zich mee. Daarnaast biedt het geen garantie tot een snelle verkoop van uw huis. Onze werkwijze is wel gericht op het snel verkopen van uw huis, wat de reden ook mag zijn. Wij staan graag voor u klaar als betrouwbare dienstverlenende partij voor de snelle verkoop van uw huis tegen een eerlijke prijs.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner waarbij u kosteloos en gemakkelijk uw huis kunt verkopen? Dan is huis-verkoop.nl de match voor u! Benieuwd naar wat uw huis waard is? Vraag een gratis taxatie aan en ontvang een vrijblijvend bod op uw huis.

Gratis uw huis aanmelden

Meld uw woning volkomen vrijblijvend en gratis bij ons aan. Wij taxeren uw woning en geven u binnen 24 uur een passend bod.

Het zelf verkopen van uw huis brengt veel stress met zich mee. Wij nemen dit voor u uit handen en regelen het verkoopproces voor u van A tot Z.

Makelaarskosten kunnen snel oplopen tot wel duizenden euro’s. Bij huis-verkoop.nl verkoopt u uw woning zonder makelaar en dus zonder makelaarskosten.

Het op traditionele wijze verkopen van uw woning kan maanden duren. Van taxatie, bezichtigingen en zelfs open huizen. Dit kan anders. Bij huis-verkoop.nl kopen we uw huis al binnen een week op!

100+

Waardebepalingen

7+

Dagen gemiddelde doorlooptijd

2019

Actief sinds 2019

50+

Woningen direct verkocht

“Wij hebben onze woning binnen 2 dagen verkocht“

Let op: Afhankelijk van de snelheid van de Notaris

Snelle service binnen 24 uur

Binnen 24 uur heeft u een taxatie en een bod op uw huis. Het huis is binnen een week verkocht.

Ik wil mijn huis verkopen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

9,2

Veelgestelde vragen

Zodra u uw huis aanmeldt voor de verkoop ontvangt u binnen 24 uur een taxatie en een bod op uw huis. Wanneer u akkoord gaat met het bod op uw huis is het mogelijk om het huis al in een week te verkopen.

Via onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een taxatie van uw huis aanvragen. U zit verder nergens aan vast. Het bod dat wij vervolgens uitbrengen is al altijd conform de marktwaarde.

Wanneer u ervoor kiest om uw huis aan ons te verkopen bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor uw huis. Wij bieden niet alleen een eerlijke, marktconforme prijs, wij maken het mogelijk om uw huis al binnen een week te verkopen.

Kort gezegd, geen. U laat bij ons uw huis gratis taxeren, waarna u een vrijblijvend bod ontvangt. Ook blijven makelaarskosten achterwege omdat u bij ons uw huis verkoopt zonder dat daar een makelaar tussen zit. Kortom, u verkoopt uw huis volledig gratis!

Nee, een aanvraag via onze website verplicht u tot niks. U ontvangt te allen tijde een vrijblijvend bod op uw huis.

Het team van huis-verkoop.nl zal te allen tijde op anonieme en vertrouwelijke wijze met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgespeeld.